Forside

har du et problem?

Driller din PC eller din mobiltelefon, eller syntes du ikke dit trådløse netværk virker optimalt? Så tag fat i os og vi kan hjælpe dig. Måske vil du bare gerne have en personlig e-mail eller en hjemmeside – så kan vi også hjælpe med det. 

hvad skal vi hjælpe med?

PC & Bærbar
levetidsforlængelse

Få tunet din ældre PC eller Bærbar med f.eks. mere RAM eller lynhurtig og lydløs SD Hardisk.

Netværk
Optimering af Wi-Fi

Et velfungerende trådløst netværk giver glæde i familien. Få konfigureret og opsat dit trådløse netværk af os.

Hjemmeside / Email
Dit visitkort på nettet

Har du altid ønsket dig en hjemmeside privat eller professionelt? Få en flot og hjemmeside fra kun kr. 2.990,-*

PC repareret
Mobiltelefoner / Tablet repareret
Tilfredse kunder

Services

9530.dk er en mindre lokal virksomhed der har specialiseret sig i at hjælpe private kunder og mindre virksomheder i lokalområdet. Skulle opgaven kræve specialistviden samarbejder vi med et netværk af virksomhder også fra nærområdet. Derfor er ingen opgave for lille eller for stor – og 9530.dk er din garanti for en professionel behandling fra start til slut.

Hvad siger kunderne?

Da vi valgte 9530.dk, følte vi hurtigt, at vi var i trygge og kompetente hænder. Alle sager – store som små – tages seriøst. Intet, der kan klares i dag, udsættes til i morgen. At vi har én fast og erfaren kontaktperson, der lytter til, hvad vi måtte have af spørgsmål og ønsker, giver tryghed og tillid.
Bitten Hansen
Støvring
Jeg driver en mindre forening, der tidligere har klaret alt selv. IT opgaverne blev hurtigt for tung en byrde for mig alene, og derfor valgte vi en løsning hos 9530.dk, hvor de gør det mest nødvendige, og så klarer vi resten selv. Det fungerer godt, og vi har også benyttet 9530.dk som leverandør af trådløst netværk.
Søren Christensen
Selvstændig Tømrermester Støvring

Nyheder

Lidt af det vi laver

Kontakt os

Send en besked